Wybory,wyborami ale jak patrzę kto tam jest "do wyboru" to się zastanawiam po co ten dym z kuratorem skoro znaki na ziemi i niebie oraz zaprzyjaźnione krasnoludki mówią,że zsotanie po staremu...
Przecież to było logiczne. Ktoś kto przepędziłby tą bandę idiotów nie dostałby odpowiedniej liczby głosów w wojewódzkich ZPNach i zarządzie PZPN
_________________ Czy staruszek czy małolat każdy śpiewa KS gola!!!!
Jagodziński to Kutwa i to przez Wielkie "K"! politruk pierwszej wodu. Pamietam za czasów Dziurowicza był rzecznikiem prasowym Przestępców Zrzeszonych Przeciwko Nam. Jak Dębski wytoczył wojne skurwysynom z PZPN to on pełnił rolę Jerzego Urbana PZPRu sorry PZPNu - ale w sumie na jedno wychodzi
_________________ BĄDŹ DUMNY Z TEGO ŻE JESTEŚ POLAKIEM, ŻE TWĄ OJCZYZNĄ JEST TEN PIĘKNY KRAJ!!!
aha, no to dobrze wiedziec, (ja goscia nie znalem)
ze Lato Boniek i ten cały Kręcina to jedna banda to wiedziałem, ale ze Jagodzinski tez to nie wiedzialem bo goscia po prostu nie kojarzylem. Dobrze ze ten kurator zostal wprowadzony i uwazam ze rzad nie powinien sie uginac pod uefe, uefa ueafą, niech pilnuja niezaleznosci, ale w momencie gdy sie robi panstwo w panstwie i sa takie cyrki - to trzeba to pogonic na 4wiatry.
_________________ Ty, który wchodzisz, żegnaj się z nadzieją...
kac, nie prosiłem o wróżby nt przyszłości klubu tylko o pomysł na sondę. Lublinianka w swojej historii miała nie jeden tego typu problem i norwegów też przetrwa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum