Pojadę teraz trochę Weszło/Zarzecznym....
Ogłaszam oficjalnie,że Śląsk Wrocław odpadł z rywalizacji o LM.
Jeśli wynik będzie jednak korzystny i ktoś mi powie,żebym 'odszczekał' to mam już gotową odpowiedź:"Futbol jest nieprzewidywalny".
Spoko Wujek, ale jak Śląsk wygra to zapierdalasz na kolanach do siedziby księdza Natanka. Twoje gadanie jakie to wszystko w tym kraju jest złe i wieje chujem jest naprawdę denerwujące. To, że ta Podogorica to nie są jacyś zbieracze bawełny czy listonosze to nie oznacza, że Śląsk ma od razu w ryj dostać. Przypominam tylko, że w ryj od Śląska potrafiło dostać Dundee, od Wisły Odense, a od Legii Spartak. I nie pierdol, że we wszystkich przypadkach "futbol był nieprzewidywalny" albo podłożyli się bo takie teorie to można sobie wsadzić sam wiesz gdzie.
_________________ Czy staruszek czy małolat każdy śpiewa KS gola!!!!
Twoje gadanie jakie to wszystko w tym kraju jest złe i wieje chujem jest naprawdę denerwujące.
w piłce tak jest i tylko wariat się z tym nie zgodzi.Europa nam uciekła 10 lat temu.
miki napisał/a:
I nie pierdol, że we wszystkich przypadkach "futbol był nieprzewidywalny" albo podłożyli się bo takie teorie to można sobie wsadzić sam wiesz gdzie.
za dużo ligi polskiej Miki,ale za 3-4 lata ci przejdzie hehehehe
Dundee został LEDWO wyeliminowany- dodam,że Szkoci byli wtedy przed ligą-poszukaj informacji o tym jak wyglądają przygotowania u nas i tam:)
Przykłady Wisły i Legii jedynie potwierdzają regułę-podajesz wybrane mecze nie zwracając w ogóle uwagi na beznadziejną postawę w lidze i nędzę w Lidze Europejskiej(tak wiem,awansowali-musze ci przypominac w jakim stylu?)
Poza tym jak zaznaczyłem:odpowiedź mam już gotową eheheh
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum